Urządzenia i Akcesoria
Potato cakes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces1000 g
-
onions cut in halves150 g
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour (starch)20 g
-
oat flakes20 g
-
egg1
-
frying oil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Lemonade
5 min
Basic bread dough
5 min
Boiled eggs
20 min
Steamed rice
25 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Stir-fried vegetables
10 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Creamy mushroom soup
20 min
Apple cake
1 godz.