Urządzenia i Akcesoria
Braised Pork and Egg with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice and Eggs
-
water1200 g
-
rice300 g
-
medium eggs4
Pork Sauce
-
onions quartered120 g
-
sesame oil20 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
soy sauce40 g
-
mirin40 g
-
sake40 g
-
dried bonito flakes (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
fresh green peas cooked, for garnishing100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2645 kJ /
632 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min