Urządzenia i Akcesoria
Steamed fish with green mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 - 7 sprigs
-
sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces500 g
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)720 g
-
broccoli cut into florets300 g
-
butter40 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste (optional)
-
extra virgin olive oil to serve
-
micro herbs to serve
-
lemon cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.6 g
Kalorie
1673 kJ /
398.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Parsnip and bean mash
25 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Turmeric fish
30 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Simple steamed salmon
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min