![Steamed fish with green mash Steamed fish with green mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd3dc4ec-c8b0-418e-a0b1-e98ee8fb3b82/Derivates/bffef6d0-7ee5-43d6-b730-486b9bd64718.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Białko
- 41.6 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6.8 g
Alternatywne przepisy
Planked Amaretto peaches with ricotta
Pas d’évaluation
White fish and lemon risotto
30 Min
Turmeric fish
30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 分钟
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Coconut turmeric fish curry
40 分钟
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Crunchy fish fingers (9 months+)
30 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 dk
Silky sweet potato mash
25 dk
Simple steamed salmon
30 Min