Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pezzi
Składniki
-
150 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
10 g zucchero
-
120 g di farina tipo 00
-
3 uova (da 60 g circa)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 18 pezzi
Sód
194 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
5075.2 kJ /
1213 kcal
Tłuszcz
79.2 g
Tłuszcz nasycony
45.2 g
Węglowodany
97.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Paris Brest
3 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz.
Crema pasticcera
15 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min