Pan di Spagna

Pan di Spagna

4.6 109 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • di uova intere (4 uova)
    200 g
  • di tuorli (circa 3 tuorli)
    50 g
  • di zucchero
    170 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di scorza di limone grattugiata
    5 g
  • di farina di grano forza 180 W
    120 g
  • di fecola di patate
    50 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 206.1 kcal / 862.4 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 37.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 33.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...