Pan di Spagna

Pan di Spagna

4.6 112 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 200 g di uova intere (4 uova)
  • 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
  • 170 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 5 g di scorza di limone grattugiata
  • 120 g di farina di grano forza 180 W
  • 50 g di fecola di patate

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 206.1 kcal / 862.4 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 37.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 33.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...