
Urządzenia i Akcesoria
Pan di Spagna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
200 g di uova intere (4 uova)
-
50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
-
170 g di zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
5 g di scorza di limone grattugiata
-
120 g di farina di grano forza 180 W
-
50 g di fecola di patate
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
206.1 kcal /
862.4 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
33.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy