
Urządzenia i Akcesoria
Pan di Spagna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
di uova intere (4 uova)200 g
-
di tuorli (circa 3 tuorli)50 g
-
di zucchero170 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti1
-
di scorza di limone grattugiata5 g
-
di farina di grano forza 180 W120 g
-
di fecola di patate50 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
206.1 kcal /
862.4 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
33.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy