
Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00
-
90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
-
2 pizzichi di sale
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
2142 kcal /
8962.1 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
166.2 g
Węglowodany
146.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
103.5 g
Sód
22 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy