
Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di burro congelato a pezzi (1-2 cm)200 g
-
di farina tipo 00200 g
-
di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)90 g
-
di sale2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
2142 kcal /
8962.1 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
166.2 g
Węglowodany
146.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
103.5 g
Sód
22 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy