Pasta sfoglia

Pasta sfoglia

4.5 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
    90 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 2142 kcal / 8962.1 kJ
Białko 21.7 g
Tłuszcz 166.2 g
Węglowodany 146.1 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 103.5 g
Sód 22 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...