Urządzenia i Akcesoria
Salsa al caramello (TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g di zucchero grezzo250 g di zucchero
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
-
1 cucchiaio di aceto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee gustose
177 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Lemon curd
20 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Liquore al caramello
72 godz.
Latte condensato
1 godz.
Mandorle sabbiate
1 godz.
Caramello salato
1 godz.
Caramello liquido
35 min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Cioccolato temperato
15 min
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min
Crema Bimby ® (TM6)
45 min