![Cioccolato temperato Cioccolato temperato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC158600-D26A-4617-B6A7-E6A0D737DC7C/Derivates/DC9A0F4B-165A-4F72-B014-F2588156CA49.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5577 kJ / 1333 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 102 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Glassa al burro
10 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Crema tartufo
12h 20 min
Copertura di cioccolato all'olio
15 min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Glassa al cioccolato
20 min
Cream tart
4小时