Urządzenia i Akcesoria
Cioccolato temperato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
24 g
Kalorie
5577 kJ /
1333 kcal
Tłuszcz
102 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2 godz.
Zucchero a velo
5 min
Glassa di zucchero
10 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Uova di cioccolato pasquali
2 godz. 30 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1 godz.
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min