Rumienienie pieczarek

Rumienienie pieczarek

4.9 116 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
280 g

Składniki

  • 30 g wody
  • 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 5.8 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 354.8 kJ / 84.8 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...