Rumienienie pieczarek
TM6

Rumienienie pieczarek

4.9 (65 ocen)

Składniki

  • 30 g wody
  • 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
354.8 kJ / 84.8 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
3.5 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
5.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy