Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras enteras con piel
-
½
taza de cilantro fresco
lub perejil fresco - 1 cucharada de aceite de coco
- 1 cucharadita de sal marina
- manteca para untar la bandeja Varoma
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni huesos (aprox. 150 g c/u)
- 1 limón (sólo su jugo)
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Gin tonic con naranja y romero
Brak ocen
Tallarines fresco con hongos porcini
1h
Fideos de zucchini con langostinos al estragón y manteca de lima
15 min
Muffins de frambuesa
30min
Ensalada de chauchas navideñas
1h 10min
Brownies proteicos
30min
Carrot cake vegana
2h
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Trufas de almendra y cacao
25min
Budín de almendras
50min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min