Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras enteras con piel
-
½
taza de cilantro fresco
lub perejil fresco - 1 cucharada de aceite de coco
- 1 cucharadita de sal marina
- manteca para untar la bandeja Varoma
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni huesos (aprox. 150 g c/u)
- 1 limón (sólo su jugo)
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pasteles de pollo mediterráneo
45 min
Fajitas de carne
1h
Soufflé de acelga y queso
35min
Sopa de brócoli y almendras
30 min
Barquitos rellenos
40 min
Ensalada templada de couscous y calabaza
30 min
Lasaña de zucchini
50min
Goulash
1h
Leche de almendras
8u. 15min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Brownies Raw
2 Std. 5 Min
Limonada con pepino
5min