Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada
- 600 g de agua
- 250 g de quinoa en grano (en remojo de toda la noche y escurrida)
- 100 g de zanahoria pelada, en cuartos
- 200 g de tomate perita, en cubos de 2 cm x 2 cm
-
300
g de pepino
lub 1 pepino corto pelado, en cubos de 2 cm x 2 cm
Pesto
- 10 g de cilantro fresco
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca
- 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de vinagre de sidra de manzana
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
queso rallado vegano, para servir
lub perejil fresco picado, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2778 kJ / 664 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de zucchini
45 Min
Cocción arroz basmati (400 g)
35 Min
Ensalada de arroz con huevos y atún
Brak ocen
Hummus de zanahoria
15min
Omelette alto en proteínas
30 Min
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5min
Leche de coco
5min
Agua detox de moras
15min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Ghee
2h 10min
Ricotta casera
50 min
Brownies Raw
2h 5min