Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada
- 600 g de agua
- 250 g de quinoa en grano (en remojo de toda la noche y escurrida)
- 100 g de zanahoria pelada, en cuartos
- 200 g de tomate perita, en cubos de 2 cm x 2 cm
-
300
g de pepino
lub 1 pepino corto pelado, en cubos de 2 cm x 2 cm
Pesto
- 10 g de cilantro fresco
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca
- 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de vinagre de sidra de manzana
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
queso rallado vegano, para servir
lub perejil fresco picado, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2778 kJ / 664 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1h
Sopa cremosa versátil
45 min
Smoothie de kale y cacao
Brak ocen
Goulash
1h
Pan integral con muesli
Brak ocen
Puré de papas, espinaca y queso
30 min.
Crema ácida
5 min.
Cremoso de coliflor
Brak ocen
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1óra 15p
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35p
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15 min.
Quiche de zapallito italiano
1j 10 menit