Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. zucchini, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
-
50
g de verduras variadas congeladas (mezcla primavera o para sopa)
lub 50 g de arvejas congeladas - 700 - 800 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) -
½ - 1
cucharadita de sal
lub ½ - 1 cucharada de salsa de soja - 60 - 80 g de fideos para sopa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Fajitas de carne
1h
Nuggets de pollo
1h 10min
Buñuelos de acelga
45min
Galletitas de manteca
50min
Ñoquis de papa
1h 30min
Bizcochitos de grasa
40min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Empanadas de carne
1h 50 min
Hamburguesas de carne
1h
Licuado de banana y dulce de leche
5 min
Salsa criolla
5 min