Urządzenia i Akcesoria
鳳梨雞丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 切塊(約2公分)250 克
-
米酒30 克
-
醬油30 克
-
蠔油5 克
-
香油½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
鳳梨 切塊(約2公分)150 克
-
蔥 取蔥綠,切段(約2公分)15 克
-
味醂1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
2770.9 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2481.6 kJ /
593.6 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan