鳳梨雞丁

鳳梨雞丁

3.8 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 切塊(約2公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 蠔油
    5 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 切塊(約2公分)
    150 克
  • 取蔥綠,切段(約2公分)
    15 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 2770.9 mg
Białko 62.6 g
Kalorie 2481.6 kJ / 593.6 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 43.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...