Urządzenia i Akcesoria
香菇炒莧菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
純芝麻油10 克
-
薑 去皮,切絲30 克
-
莧菜 只取葉子300 克
-
新鮮香菇 切片(約0.5公分)140 克
-
水30 克
-
枸杞 泡軟備用20 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.2 g
Kalorie
254.7 kJ /
60.9 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan