香菇炒莧菜

香菇炒莧菜

2.8 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    10 克
  • 去皮,切絲
    30 克
  • 莧菜 只取葉子
    300 克
  • 新鮮香菇 切片(約0.5公分)
    140 克
  • 30 克
  • 枸杞 泡軟備用
    20 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.2 g
Kalorie 254.7 kJ / 60.9 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...