Urządzenia i Akcesoria
茄子炒馬鈴薯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
豬絞肉60 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
水100 克
-
馬鈴薯 切塊(約2公分)120 克
-
茄子 切滾刀塊100 克
-
青椒 切片60 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.05 g
Kalorie
786 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
8.175 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
17.473 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan