Wersje kompatybilne
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pelar papas
- 600 g de papas cambray
- 600 g de agua
Pesto de eneldo
- 50 g de cebolla morada, en mitades
- 60 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
- 50 g de piñones
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 25 - 30 g de eneldo fresco
- 20 g de alcaparras
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 150 g de yogur griego
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
Ensalada
- 5 huevos
- 1300 g de agua
- 400 g de espárragos, en mitades
- 150 g de pepino, en rebanadas (2 mm) (opcjonalnie)
- piñones, tostados, para decorar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Białko
- 22.9 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 595.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bowl arcoíris
1h 15min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Huevos en cocotte con espinacas
30 Min
Curry de calabaza y pollo
Brak ocen
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1 Std.
Salteado de fideos de arroz con omelette de poro
45min
Arroz vegetariano TM6
40min
Buddha bowl con pollo
1 Std.
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Hummus de betabel
30 Min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2h 10min