Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de agua, y la necesaria para enfriar la pasta
- 20 g de aceite vegetal
-
350
g de tagliatelle (pasta larga seca)
lub 350 g de fetuccine (pasta larga seca) - hielos, los necesarios para enfriar la pasta
- 550 g manzanas, peladas, descorazonadas y en trozos
- 4 huevos
- 200 g de crema
- 150 g de azúcar
- 1 cdita de canela en polvo
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1119 kJ / 266 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 69 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de betabel
40 min
Fideo seco con arroz
35 Min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Greibes
1j
Ñoquis de coliflor con salsa de kiwi
45 Min
Tulipas
50 menit
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Arroz Persa con eneldo y granada
40 min
Turrón de macadamias
3sa
Panqué de miel
2j 30 menit