Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de agua, y la necesaria para enfriar la pasta
- 20 g de aceite vegetal
-
350
g de tagliatelle (pasta larga seca)
lub 350 g de fetuccine (pasta larga seca) - hielos, los necesarios para enfriar la pasta
- 550 g manzanas, peladas, descorazonadas y en trozos
- 4 huevos
- 200 g de crema
- 150 g de azúcar
- 1 cdita de canela en polvo
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1119 kJ / 266 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 69 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado relleno (Guefilte fish)
1h 50min
Sopa Tex Mex de pavo
50min
Cosmoktail
5 Min
Brownie con pistaches
1h 30 min
Pastel de canela y nuez
1u.
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2h 30min
Kasha Varnishkas
1h 10min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2h 20 min
Galletas de jengibre
4h
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50min
Cóctel virgen de chai y vainilla
45 min
Cup-cakes de cactus
45 min