Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta de Korma
- 20 g de semillas de cilantro
- 80 g de semillas de comino
- 20 g de garam masala
- 60 g de coco rallado sin azúcar
- 100 g de almendras peladas
- 20 g de sal marina
- 80 g de jengibre, fresco, pelado y en rodajas
- 160 g de aceite vegetal
- 150 g de puré de tomate
- 80 g de chile rojo, fresco
- 5 dientes de ajo, pelados
- 2 ramitas de cilantro fresco
Curry
- 100 g de cebolla, en trozos
- 10 g de aceite vegetal
- 80 g de pasitas, cualquier tipo
- 440 g de jitomate triturado, enlatado
- 1000 g de carne de res para estofados, en trozos (3 cm)
- 50 g leche de coco en lata
- 40 g de yogur natural sin azúcar
- yogur natural, para acompañar
- hojas de cilantro, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3351 kJ / 801 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2u. 25min
Stroganoff de res TM6
1h
Curry tailandés
40 min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Macarrones con queso y kimchi
50 min
Goulash
1 Std. 40 Min
Fricasé de pollo TM6
50 min
Tom yum
40 min
Risotto alla milanese
30 min
Tabulé de cebada rosa con pistache.
40 min
Salsa Bernesa TM6
20min
Salmón con risotto de hinojo
25 min