Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carne de cordero (en trozos de aprox. 3 cm)
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 20 hojas de parra (en conserva)
- 1300 g de agua
- 60 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 191 kJ / 46 kcal
- Białko
- 2.08 g
- Węglowodany
- 5.94 g
- Tłuszcz
- 1.48 g
- Błonnik
- 0.26 g
Alternatywne przepisy
Naan (pan hindú)
2h
Aderezo de jengibre y naranja
5 menit
Salsa de cacahuate
10 min
Masa para wontons
1 Std. 15 Min
Ceviche peruano
1 Std. 15 Min
Ceviche blanco
30 min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Rub India
5 menit
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Sopa tailandesa de langostinos. Manzanas con especias
1 Std. 15 Min
Chop suey de gambas
1h
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min