Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pulpo cocido en aceite
- 700 g de pulpo crudo, sólo los tentáculos (aprox. 3 cm de grosor)
-
800
g de aceite de oliva
lub 800 g de aceite vegetal
Mayonesa de jengibre y cúrcuma
- 1 huevo
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de jengibre en polvo
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 - 2 pizcas de sal
-
80
g de berros
lub 80 g de arúgula - 20 g de piñones tostados
- 1 naranja, sin piel y en medias lunas (7 mm)
- 1 baguette, en rebanadas (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1746.8 kJ / 417.5 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 870.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potaje versátil de verduras TM6
45min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 min
Quinoa con ejotes
30min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1 Std. 55 Min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Ensalada de arroz salvaje
35h
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Ensalada de quinoa
35min
Torta de arroz salvaje
1 Std. 20 Min
Vinagreta de jengibre y limón
5 Min