Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cm de jengibre, pelado
- 10 - 15 cebollas cambray, peladas
- 600 g de vinagre de vino blanco
- 2 - 3 zanahorias (approx. 250 g), cortadas en juliana
- 8 - 12 chiles serranos, sin rabo ni semillas, cortados a la mitad a lo largo
- 6 dientes de ajo, cortados en rebanadas delgadas
- 1 - 2 cdas de semilla de mostaza negra
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de azúcar
- 2 pizcas de cúrcuma, en polvo
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 270 kJ / 64 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45 min
Salsa BBQ casera
50min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Queso relleno yucateco
3h
Crema dulce vegana
15min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2u.
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Salsa de chile manzano
10min
Chiles jalapeños en escabeche
40min
Tartalaza
1h 30 min
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30min