Peperoni e cipolle insaporite

Peperoni e cipolle insaporite

4.7 223 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di cipolle dorate in 8 parti
    170 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 79.4 kcal / 333.1 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 2.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...