![Cottura del farro perlato Cottura del farro perlato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEF9F05B-F8F9-40B8-9B46-63A93569E937/Derivates/10c6fed0-00fd-4ced-8771-67dc8c816417.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g di farro perlato
- 400 - 700 g di acqua
- ½ - 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 7 porzioni
- Kalorie
- 7285 kJ / 1740 kcal
- Białko
- 85 g
- Węglowodany
- 302.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 302.5 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Cottura del miglio
45 min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 min
Insalata di farro vegetariana
1 godz. 30 min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Insalata di orzo
40 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del riso basmati
35min