Urządzenia i Akcesoria
Risotto agli asparagi e speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a listarelle35 g
-
di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)350 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di speck a cubetti100 g
-
di riso Carnaroli (cottura 18 min.)320 g
-
di vino bianco secco60 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
dado per brodo vegetale1
-
di burro a pezzi40 g
-
Parmigiano Reggiano (opcjonalnie) grattugiato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
553.2 kcal /
2314.5 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
759 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Stagionale
27 Przepisów
Włochy
Włochy