Ragù bianco

Ragù bianco

4.2 161 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
500 g

Składniki

  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 50 g di sedano a pezzi
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e tritati
  • 1 rametto di salvia fresca le foglie lavate e tritate
  • 1 foglia di alloro secca
  • 100 g di salsiccia spellata, a pezzettini
  • 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di vino bianco
  • 250 g di acqua bollente

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1493 kcal / 6245 kJ
Białko 103.8 g
Tłuszcz 111.5 g
Węglowodany 12.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Sód 3878.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...