Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre clarifié
- 200 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
- 15 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 1139 kJ / 272 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 4 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler des échalotes
20 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Faire sauter 200 g de pommes
15min