Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre clarifié
- 200 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
- 15 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 1139 kJ / 272 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 4 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20min
Faire sauter 200 g de pommes
15 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Faire sauter 400 g de pommes
15 Min
Caramel de base
25 Min
Faire sauter 400 g d'ananas
20min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 400 g de poires
15 Min