Faire rissoler des poires

Faire rissoler des poires

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • de beurre clarifié
    10 g
  • de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
    200 g
  • de sucre en poudre
    15 g

Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 272 kcal / 1139 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...