Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Białko
- 29.1 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 60.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 573.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Nuage au chocolat
45 min
Travers de porc sauce au café
40 min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16u. 15min
Entrecôte et risotto aux champignons
40 min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Sauce au poivre
25 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Gâteau moelleux au citron
1h
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Chantilly
5min