
Wersje kompatybilne
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
g d'huile végétale
lub 30 g d'huile d'olive - 250 g de lanières de viande de bœuf (1 cm x 3-4 cm), essuyées avec du papier absorbant
- 100 g d'oignons jaunes coupés en deux, puis en morceaux (0,5 cm)
- 150 g de poivrons rouges taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 722 kcal / 3031 kJ
- Białko
- 52 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Węglowodany
- 9 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Sód
- 129 mg