Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf

Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf

4.3 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g

Składniki

  • d'huile végétale
    30 g
    30 g d'huile d'olive
  • de lanières de viande de bœuf (1 cm x 3-4 cm), essuyées avec du papier absorbant
    250 g
  • d'oignons jaunes coupés en deux, puis en morceaux (0,5 cm)
    100 g
  • de poivrons rouges taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 722 kcal / 3031 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 129 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...