
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune coupé en lamelles - 250 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées déveinées et séchées avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 169.6 kcal / 710.4 kJ
- Białko
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Sód
- 146.8 mg