Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes

Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes

4.7 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
420 g

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • de poivrons rouges taillés en lanières (5 cm x 0,5)
    200 g
  • piment rouge frais coupé en tranches
    ½
  • de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (env. 30 g chacun), déveinées, essuyées avec du papier absorbant
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 97.1 kcal / 407.4 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 1.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 70.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...