Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 250 g de viande d'agneau, désossée et dénervée, en morceaux (cubes 3-4 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 188 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25min