Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chorizo, coupé en tranches (0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3027 kJ / 722 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1300 mg
Alternatywne przepisy
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min