Urządzenia i Akcesoria
Faire sauter du chorizo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
250 g de chorizo coupé en tranches (0,5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1300 mg
Białko
38 g
Kalorie
3027 kJ /
722 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Faire sauter des poivrons
25 min
Faire dorer des oignons avec du piment
20 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min