Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Couscous
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions8 oz
-
pitted Kalamata olives halved3 oz
-
grape tomatoes halved5 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Rainbow Salad
-
orange pepper (approx. 1 pepper), cored, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube5 oz
-
yellow bell pepper (approx. 1 pepper), cored, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube5 oz
-
Persian cucumber unpeeled, ends removed8 oz
-
red onion (opcjonalnie) halved vertically3 oz
Tahini Dressing
-
tahini3 oz
-
freshly squeezed lemon juice4 oz
-
water1 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
maple syrup½ oz
-
arugula6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327.4 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1316.5 kJ /
314.6 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Falafel Waffle
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Ginger Lemonade
10 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Steamed Peppers
25 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min