Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Le cheesecake
- 50 g d'eau
- ½ sachet d'agar-agar
- 100 g de fromage frais, type Philadelphia
- 300 g de crème de marrons
- ½ c. à café d'extrait de vanille
- 1 yaourt nature
- 30 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1667.3 kJ / 397.3 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 57.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets ananas aux petits-beurre
3u. 15min
Gâteau aux trois laits
2h
Briochettes coco à la vapeur
2h 10min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3 Std. 40 Min
Le vendômois
5h
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 godz.
Mousse de figue au fromage blanc
4h
Tarte fine façon cheesecake
4h
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12 godz.
Mousses à la crème de marrons
20min
Cheesecake au citron et pavot
24h