Wersje kompatybilne
Risotto con pera y gorgonzola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 peras conferencia maduras (aprox. 500 g)
- 400 g de queso gorgonzola
- 1700 g de caldo de verduras
- 120 g de cebolla en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 700 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2032 kJ / 486.1 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 759 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche integral de puerro, albahaca y salmón
1u. 20min
Tarta con cobertura de manzana laminada
1u.
Encurtido picante de espirales de zanahoria
Brak ocen
Terrina de verano
24h 20min
Cóctel de frutos rojos con cava
5 Min
Ensalada de morrones y pollo con almendras
40min
Menú: Sopa de ajo. Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín
35min
Rodaballo al cava con arroz basmati
40min
Crumble de arándanos
50min
Crema de lombarda
1h 40min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Masa para tortitas y gofres (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
50min