Wersje kompatybilne
Risotto con pera y gorgonzola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 peras conferencia maduras (aprox. 500 g)
- 400 g de queso gorgonzola
- 1700 g de caldo de verduras
- 120 g de cebolla en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 700 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2032 kJ / 486.1 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 759 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 Std. 50 Min
Vichyssoisse con pasta
35 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Flan de salmorejo
4h 20min
Salmorejo de fresas
30min
Bolitas de queso con frutos secos
30min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9h 30min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Meloso de pasta
20 min
Lasaña boloñesa con setas
1h 45min