Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
-
400
g de judías verdes redondas frescas en mitades
lub 400 g de judías verdes planas frescas en mitades -
10
g de cebolla
lub 10 g de chalota - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de leche
- 20 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de curry en polvo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 588 kJ / 141 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50 min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 godz. 10 min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 min
Verduras al vapor con crema de parmesano
50 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30 min