Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 125 g de almendras crudas con piel
- 360 g de mozzarella de barra en lonchas
- 85 g de queso cremoso
- 1 huevo batido
Relleno
- 50 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne picada de ternera
- 30 g de aceitunas verdes sin hueso en rodajas
- ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 565 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bastones de merluza
30 Min
Ñoquis del 29
1 godz. 15 min
Bombas toledanas
2sa 15 dk
Pollo guisado con arroz
1h 25min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Empanadillas de hamburguesa
30 Min
Tortilla de patatas con jamón y quesitos
35min
Bombas de patata rellenas de atún
2sa 15 dk
Fritos de pollo, zanahoria y calabacín
35min
Empanadillas de pollo
1 godz. 45 min
Fajitas integrales de pollo asado
1 godz. 20 min
Lasaña boloñesa con setas
1 godz. 45 min