
Urządzenia i Akcesoria
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
400 g mleka kokosowego
-
200 g wody
-
70 - 90 g syropu z agawy
-
100 g tapioki, drobnej
-
300 g miechunek peruwiańskich (physalis) (opcjonalnie) bez okrywy, plus 6 szt. do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
255 kcal /
1067.7 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
35 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska