Urządzenia i Akcesoria
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
400 g mleka kokosowego
-
200 g wody
-
70 - 90 g syropu z agawy
-
100 g tapioki, drobnej
-
300 g miechunek peruwiańskich (physalis) (opcjonalnie) bez okrywy, plus 6 szt. do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
35 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
1067.7 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Legumina z tapioki
50 min
Ryż w mleku kokosowym z mango
45 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Pudding chia z musem jabłkowym
8 godz. 15 min
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
45 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min