Bretzels, petits pains salés ou bagels

Bretzels, petits pains salés ou bagels

4.6 184 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 1150 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le papier cuisson
  • 10 g de sel
  • 35 g de beurre mou
  • 2 c. à café de sel
  • 100 g de bicarbonate de sodium
  • 1 œuf battu
  • quelques grains de gros sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1519 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...