Pain complet ultra-moelleux

Pain complet ultra-moelleux

4.7 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 parts

Składniki

  • 375 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g env.)
  • 30 g de mélasse
  • 350 g de farine de blé complet
  • 150 g de farine de blé bio (T65), et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 1 c. à soupe d'huile neutre pour le saladier

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 194.9 kcal / 828.3 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 34.5 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...