Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 fruits de la Passion
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- gros sel
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 928.3 kJ / 222.6 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Araignée sur sablé cacahuètes, carottes et herbes fraîches
1h 35min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Foie gras farci aux figues
24h
Petites mousses Passion
3h 20min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Mousse fruits de la Passion
2sa 30 dk
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Financier à la Passion
35 dk
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40min