Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 fruits de la Passion
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- gros sel
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 928.3 kJ / 222.6 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée à la compote de nectarine
2h 20min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Gâteau basqu'ô fraises
1 godz. 45 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Tarte au citron destructurée
20 min