Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de menthe fraîche, effeuillée
- 1000 g d'eau bouillante
- l'eau de manière à obtenir 1000 g de liquide
- 450 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 litre
- Kalorie
- 7524 kJ / 1800 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 450 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sucre de Noël
1h 5min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Pâtes de fruit à la fraise
2h 35min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sirop de mûre
35 min
Sirop de framboise
20 min
Gelée de queues de fraise
1h
Confiture melon-anis
6h
Guimauves à la fraise
3h 35min
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de raisin
6h
Crème de marrons
45 min