Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, pelé et coupé en six
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- ½ c. à café de quatre-épices
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 20 g de cassonade
- ½ c. à café de sel
- 2 - 5 gouttes quelques gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 85 kJ / 20 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain ciabatta
3h 45 min
Sauce barbecue
25min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pâtes fraîches rouges
1 godz.
Pain de mie
3h 20 min
Ketchup maison
1h 10min
Sauce ketchup
1h 10min
Pain de mie aux graines
6h
Sauce barbecue
20min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6h 30min
Pâtes fraîches au basilic
40min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.