Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, pelé et coupé en six
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- ½ c. à café de quatre-épices
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 20 g de cassonade
- ½ c. à café de sel
- 2 - 5 gouttes quelques gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 85 kJ / 20 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Pain pita
1 Std. 30 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Ketchup maison
1sa 10 dk
Sauce barbecue
25min
Gressins à la roquette et au parmesan
1 Std. 35 Min
Pâtes fraîches
1h
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Sablés à l'emmental et au carvi
2 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Chapelure
5min
Sauce ketchup
1sa 10 dk