Urządzenia i Akcesoria
Trufle kokosowe z białą czekoladą
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
26 sztuk
Składniki
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
150 g kaszy jaglanej
-
wrząca woda do opłukania kaszy
-
250 g wody
-
40 g oleju kokosowego
-
150 g wiórków kokosowych
-
40 g miodu (opcjonalnie)
-
20 g likieru kokosowego, np. Malibu® (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
6 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
381.6 kJ /
91.2 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WALENTYNKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1h 20min
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
30min
Kulki z suszonymi śliwkami
30min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35min
Jaglane batony z migdałami
4h 20min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50min
Trufle z nadzieniem ciasteczkowym
1h
Brownie z czerstwego chleba
55min
Bananowe kulki mocy
20min
Bajgle musli z masłem migdałowym
2h 30min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3h 30min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45min