Effiloché de canard en parmentier

Effiloché de canard en parmentier

4.7 337 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 8 brins de coriandre fraîche
    8 brins de persil frais
  • 50 g de pain rassis coupé en morceaux
  • 3 échalotes grises
  • 1 oignon
  • 2 gousses d'ail
  • 4 cuisses de canard confites
  • 400 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 300 g de céleri-rave coupé en morceaux
  • 300 g de lait demi-écrémé
    300 g de lait de soja
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ¼ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 906 kcal / 3794 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...