Urządzenia i Akcesoria
Authentic Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Braised pork belly
55 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min