Urządzenia i Akcesoria
Authentic Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Shallot Oil
25 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.