![Authentic Meat Floss Authentic Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised pork belly
55 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Yam Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sesame Crème
10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min