Urządzenia i Akcesoria
Cordyceps Flower Chicken Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
kampung chicken preferably drumsticks, with skin and bone600 g
-
salt1 tsp
-
water1500 g
-
cordyceps flowers10 g
-
dried Chinese yam30 g
-
wolfberries (goji)40 g
-
dried scallops soaked to soften6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
700 mg
Białko
26 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 h 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Yam Rice
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 h 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 min