Urządzenia i Akcesoria
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 portion
Składniki
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Homemade Soy Milk
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min