Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil, for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teochew Seafood Porridge
45min
Yam Rice
45min
Homemade Pandan Kaya
55min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Sesame Crème
10min