Pâté végétal aux lentilles et noix
TM6 TM5 TM31

Pâté végétal aux lentilles et noix

4.2 (96 ocen)

Składniki

  • 1200 g d'eau
  • 180 g de lentilles vertes sèches ou blondes sèches, rincées
  • 80 g de cerneaux de noix
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 4 brins de persil frais
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe de levure maltée
  • pain grillé

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
3289.6 kJ / 786.3 kcal
Białko
29.7 g
Węglowodany
66.5 g
Tłuszcz
48.1 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
12.7 g
Sód
56.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy