Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Capa de fruta
- 300 g de manzana (cualquier tipo) pelada, en cuartos y cada cuarto por la mitad
-
300
g de moras frescas
lub 300 g de moras congeladas - 1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
- 10 g de zumo de limón
- 20 g de agua
Crumble
- 60 g de dátiles sin hueso
- 30 g de agua
- 160 g de copos de avena
- 1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
- 50 g de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 4.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de batatas y brócoli
20min
Dal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Galletas de avena y dátiles
30min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2sa 40 dk
Cookies de avena, plátano y cacao
1u. 45min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Curry de garbanzos y verduras
25min
Tarta de chocolate y batata
3h
Cake de manzana y especias
1h 15min
Quinoa con guisantes y pesto de almendra
25min
Bizcocho integral de zanahoria
1u. 20min